Meci de promovare pentru AC Piroș Security, chiar la Arad

0
280

A sosit momentul adevărului pentru echipa de fotbal feminin a orașului Arad. Sâmbătă, de la ora 11, AC Piroș Security are șansa unei mingi de meci în seria a II-a a eșalonului secund și asta pentru că întâlnește principala contracandidată la promovarea în elită. Luceafărul Filiași este pe locul 3, la o victorie în spatele „leoaicelor”, iar asta în condițiile în care viceliderul Olimpia II Cluj nu are drept de promovare din postura de „satelit”.
Așadar, în cazul unui succes sâmbătă, pe arena Șega, arădencele ar putea desface șampania și asta pentru că din ultimele trei partide ar mai avea nevoie doar de 3 puncte pentru a fi sigure de prezența în Liga I la toamnă. Iar deplasările de la Reșița și mai ales de la Baia Mare, cu Venus, sunt mai mult decât abordabile, în timp ce soarta jocului de acasă cu Olimpia II Cluj depinde și de ce echipă va alinia trupa de pe Someș.
Așadar, toate tunurile sunt puse pe oltence, care – de altfel – le-au provocat arădencelor singura înfrângere a stagiunii: 0-1, pe terenul din Ișalnița. Acum, pe lângă dorința mare de revanșă, există și miza imensă a punctelor. „După meciul cu Baia Mare din sezonul trecut, pentru care, trebuie să recunoaștem, nu eram foarte pregătiți, partida de sâmbătă e cea mai importantă din existența clubului nostru. De data aceasta, spunem noi că avem toate actele în regulă pentru o mult dorită promovare. Am creat toate condițiile de performanță, am transferat jucătoare de Liga I pe care ne bazăm și la anul și nu ne vom opri aici. Dacă totul decurge așa cum ne așteptăm, vom alcătui un lot cu care ne vom bate de la egal la egal cu echipele mari, de tradiție, în fotbalul feminin românesc. Dar, până una alta, ne concentrăm pe meciul de sâmbătă, când îi așteptăm pe arădeni alături de fetele noastre. Reprezentăm orașul Arad și la finalul stagiunii am putea fi singura formație ce va promova în competițiile organizate de FRF. Așadar, e nevoie de susținerea tuturor, așteptăm cât mai multă lume la terenul Șega”, ne-a declarat Pavel Piroș, președintele-finanțator al formației arădene de fotbal feminin.
Rămâne de văzut dacă antrenorul Gigi Cameniță va putea alinia cel mai bun „unsprezece” în derby și asta pentru că mijlocașele Chiș și Cociuba acuză probleme medicale importante. Cert este că AC Piroș Security nu vrea să dea cu piciorul șansei de a profita de mingea de game-set-mach.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.