Spre deosebire de prima rundă, desfășurată tot pe teren propriu, cu UVT Timișoara, când scorul la pauză era egal (15-15), handbalistele de la Crișul au controlat de la un cap la celălalt disputa cu tânăra formație, Marta Baia Mare. La odihnă, tabela arăta 19-13 în favoarea „alb-albastrelor”, prilej pentru Sebastian Tudor să-și arunce în luptă toate elevele.
Cei aproximativ 150 de spectatori au asistat la destule faze spectaculoase, mai ales în actul secund, când s-a jucat mai mult pe contre. Fără să se pună vreun moment problema echipei câștigătoare, spre final Crișul a fost cam visătoare în apărare și diferența de scor a fost rezonabilă la ceea ce s-a jucat în Polivalenta arădeană: 34-26. „Am rulat tot lotul de jucătoare, fiindcă se simte și puțină oboseală în cadrul lotului după cele câteva amicale disputate în această vară și aceste prime două meciuri oficiale. Pe de altă parte, trebuie să recunoaștem că portarii noștri nu au prins o zi prea bună azi. Dar, nu este nicio problemă, sunt sigur că ne vor ajuta în meciurile următoare. Altfel, am asistat la un festival de goluri astăzi, multe dintre ele venite pe contraatac sau pe faza a doua. La combinații pe semicerc încă suferim, căci nu toate jucătoarele sunt cu noi de la începutul pregătirilor. Spre exemplu, Nana Pop nu a putut veni la antrenamente în această săptămână și acest lucru se vede. Per ansamblu, mai avem destul de mult de muncă, sunt destul de multe jucătoare venite în pauza competițională și trebuie să ne omogenizăm. M-a interesat mult și evitarea accidentărilor pentru că urmează derby-ul de la Târgu Mureș, cu o echipă cu care ne-am bătut la vârf și anul trecut”, a spus antrenorul Tudor, după al doilea succes stagional al Crișului din tot atâtea jocuri disputate în ediția 2019-2020 a Diviziei A la handbal feminin.
Pentru Crișul au jucat și au marcat: Boldor 7, Petruse 5, Ciui 5, Cherecheși 4, Vezentan 3, Damian 3, Pop 3, Klimek 3, Puț 1, Năstasă, Corha, Vrabie, Popeanu.

Recomandările redacției