Meciul cu Petrolul va fi vizionat în Piața Avram Iancu

0
259

Astăzi este programată restanța meciului echipei UTA cu Petrolul. Începând cu ora 18:30, se va juca meciul din prima etapă a play-off-ului Ligii a II-q, care a fost amânat din cauza celor din echipa ploieșteană testați pozitiv cu virusul Covid-19. Chiar dacă meciul nu va avea spectatori, arădenii se vor bucura din nou de meci în Piața Avram Iancu, unde fanii UTA vor putea viziona meciul pe un ecran gigant. La fel cum a fost și la meciul de pe teren propriu cu Turris Oltul Turnu Măgurele, care s-a ținut joia trecută când UTA a pierdut cu 4-3.
Chiar dacă meciul dintre UTA și Petrolul era programat pe 4 iulie, de la ora 17, cazurile de Covid-19 care au fost depistate la trupa din Ploiești, a dus la amânarea meciului pe data de 15 iulie de la ora 18:30. Inițial primăria Arad și cei de la UTA au organizat vizionarea meciului pe două ecrane gigant, atât în Piața Avram Iancu, cât și în Parcul Regina Maria din Arad. Însă, amânarea jocului a dat peste cap și aceste planuri.
După ce meciul dintre UTA și Petrolul a fost reprogramat, clubul arădean și primăria au hotărât să nu mai organizeze două evenimente în aer liber unde să se adune fanii UTA, ci doar unul, în Piața Avram Iancu, exact în același loc unde a fost montat ecranul uriaș și la jocul cu Turris Oltul. Astfel, maximum 500 de arădeni vor putea să se strângă în piața din centrul orașului pentru a urmări împreună jocul derby din play-off. Înscrierea va fi gratuită și se va face ca și până acum, pe bază de înscriere.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.