Meciul dintre UTA și FC Argeș, primul eșec din 2021 pentru arădeni

1
393

UTA și FC Argeș s-au întâlnit sâmbătă de la ora 16:30 pe arena din Arad „Francisc Neuman“, într-un meci din în etapa a 18-a a Ligii I.

Înaintea meciului din etapa a 18-a, UTA Arad se află pe locul 9 în clasamentul Ligii 1, cu 21 de puncte, la egalitate cu FC Botoașani, în timp ce FC Argeș este pe 15, cu 15 puncte, la fel ca FC Voluntari, dar piteștenii au un joc în minus față de ilfoveni.

Prima repriză dintre UTA și FC Argeș a fost una plină de acțiune, ambele tabere încercând să marcheze cât mai rapid. UTA a avut în repriza de uzură două șanse extrem de bune pentru a marca, însă argeșenii s-au apărat din răsputeri. Pe final de repriză arbitrul lăsat fluierul mai lejer, iar fotbaliștii din ambele echipe au început să simuleze dramatic accidentări. Deși cele două formații s-au încăierat până în ultima secundă a primei reprize scorul s-a terminat alb.

În cea de a doua repriză lucrurile nu au stat diferit, echipele au început și ce-a de a doua echipă într-un ritm disperat. Benga l-a tras de tricou pe Mediop și a intrat prin alunecare, iar centralul Fluieran a arătat direct cartonașul roșu. Argeșenii au avut aproape jumătate de oră superioritate numerică, însă fundația solidă a lui Laszlo Balint a apărat pe cât posibil poarta. Utiștii au găsit puterea să facă presiune pe ultima sută de metri chiar dacă au fost cu un jucător în minus, iar brazilianul Roger a deschis scorul în minutul 85. Nici nu au apucat arădenii să se bucure bine de gol căci ploieștenii au egalat în mai puțin de două minute prin Palic. O nouă eroare a schimbat soarta meciului dintre UTA și FC Argeș după ce ploieștenii au înscris încă un gol ce le-a adus victoria prin Deslandes.

Acum UTA se situează pe locul 9 în clasament cu 21 de puncte în timp ce Argeș a urcat pe locul 12 cu 18 puncte.

Formații oficiale:

UTA: Fl. Iacob – Tomozei, Erico da Silva, Benga, Roumpoulakou – Miculescu, Albu, Vorobjovas, D. Rusu – Roger jr., Hora. Rezerve: Balauru – Melinte, Ilie, Oroian, Roșu, Bustea, Cipri Rus, Antal, Isac. Antrenor: Laszlo Balint.

 

FC Argeș: Greab – Tofan, Maric, Deslandes, Mușat – Meza Colli, Șerban – Drăghici, Maes, C. Dumitru – Mediop. Rezerve: Micle – Leca, Șerbănică, Grecu, Palic, Honciu, Năstăsie, Barbu, Malele. Antrenor: Mihai Ianovschi.

Arbitri: Viorel Flueran – Alexandru Cerei (Cluj), Adrian Popescu (Craiova). Rezervă: Rareș Vidican (Satu Mare)

Observator FRF: Viorel Huzu (Sibiu). Observator LPF: Marcel Vasile (Cluj

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.