Meciul UTA – Petrolul se va vedea pe ecrane gigant în două locații din Arad

0
427
Catalin Stefanescu marcheaza un gol in meciul de fotbal dintre Petrolul Ploiesti si UTA Arad, contand pentru Liga 2 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti, joi 22 noiembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Meciul UTA – Petrolul, din prima etapă a play-off-ului Ligii a II-a, va fi dublu eveniment cultural la Arad. Din cauză că accesul publicului pe stadion este restricționat din cauza pandemiei de COVID-19, clubul arădean împreună cu Primăria Arad au decis să organizeze în oraș două locații unde suporterii echipei se pot strânge pentru a urmări împreună meciul care va avea loc sâmbătă, de la ora 17:00, pe Arena Motorul din Aradul Nou. Maximum 1.000 de persoane vor putea urmări partida de fotbal pe ecrane gigant în Piața Avram Iancu și Parcul Regina Maria din zona Micălaca.
În mod obișnuit astfel de evenimente, în care meciurile sunt transmise pe marile ecrane din diverse locații din orașe, sunt întâlnite mai degrabă la competiții continentale sau mondiale, când joacă Naționala României.
În primă fază era vorba de amenajarea unei singure locații și anume cea din Piața Avram Iancu, unde arădenii să se poartă strânge pentru a urmări împreună, pe un ecran mare, meciul dintre UTA și Petrolul.
Datorită cererii foarte mari, clubul arădean împreună cu primăria au decis să monteze un ecran asemănător şi în Parcul Regina Maria, cunoscut ca Parcul Orizont. În fiecare locație vor avea acces maximum 500 de persoane, care vor trebui să respecte regulile de distanțare socială.
La înscrieri vor avea prioritate abonații meciurilor de acasă ale echipei UTA. În paralel, clubul vinde și bilete virtuale pentru acest joc cu Petrolul, „pentru a întări legătura dintre suporteri și echipă”. Astfel, zilele acestea
s-au vândut mai bine de 2.000 de bilete.
UTA a anunțat cele două „evenimente culturale” și modul în care suporterii pot participa la ele: „Având în vedere interesul mare pentru meciurile echipei noastre din play-off, clubul UTA, împreună cu Primăria Arad, prin Centrul Municipal de Cultură Arad, organizează în două locații vizionarea pe ecran mare a meciului UTA – Petrolul.
Data: 4 iulie 2020, ora 17:00 (ocuparea locurilor se face începând cu ora 16.00)
Locații: Piața Avram Iancu – 500 locuri (Centru)
Parcul Regina Maria – 500 locuri (Micălaca – Orizont)
Acces: gratuit, pe bază de înscrieri, cu prioritate pentru abonați.
Înscrieri: în cursul zilelor de miercuri și joi – doar pentru fanii abonați, iar vineri și sâmbătă – pentru fanii care nu posedă abonament.
Modalități de înscriere:
* telefon, sms, WhatsApp: 0744 – 767 291
* email: [email protected]
Mesajul trimis trebuie să conțină: numele, prenumele, locația (Centru sau Micălaca) și numărul de telefon.
Evenimentul și accesul se vor desfășura cu respectarea în totalitate a măsurilor în vigoare privind prevenirea răspândirii și infectării cu Covid19.
Hidratarea va fi asigurată, contra cost, de comercianți.
CLUBUL asigură gratuit dezinfectant și mască pentru fiecare participant.”
Rüben Onișor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.