inotComplexul Olimpic „Lia Manoliu” a găzduit recent Campionatul Național de înot rezervat juniorilor II. Au participat 380 de sportivi de la 44 de cluburi din țară. La acest concurs, sportivii LPS Arad, pregătiți de profesorii Doru Oniță și Sebastian Lucaci, au urcat de 14 ori pe podium!
Sonoc Gabriel – Loc I 50 m liber, Loc II 50 m fluture, 50 m spate, 100 m liber, 100 m fluture 200 m mixt
Simon Andrei – Loc I 200 m fluture, Loc II 100 m bras
Delamarian Iasonas – Loc III 200 m bras
Kovacs Kriszta – Loc III 50 m liber, Loc III 100 m liber
Echipa masculină de ștafetă – Loc II în proba 4 x 100 m liber (Sonoc Gabriel, Delamarian Iasonas, Chincea Emanuel, Simon Andrei)
Echipa masculină de ștafetă – Loc II în proba 4 x 100 m mixt (Sonoc Gabriel, Delamarian Iasonas, Simon Andrei, Mihai Mara)
Echipa feminină de ștafetă – Loc III în proba 4 x 100 m liber (Kovacs Kriszta, Chincea Lorena, Cezara Mureșan, Bolchiș Alexis)
„A fost un campionat foarte greu, dar copiii noștri s-au autodepășit, confirmând încă o dată valoarea secției de natație a LPS Arad. Sper ca măcar câțiva dintre acești copii să-i calce pe urme sportivului Alexandru Fărcuțiu și să ajungă în Lotul Național al României. Avem copii valoroși, dar și o mare responsabilitate de a-i sprijini și de a le asigura toate condițiile pentru menținerea în elita înotului românesc. Doresc să-i mulțumesc profesorului Doru Oniță pentru întreaga acti­vitate depusă la acest club, unde a obținut rezultate deosebite, contribuind din plin la dezvoltarea secției de natație și să-i urez mult succes în tot ce va face de acum înainte”, a spus Sebastian Lucaci, antrenorul coordonator al secției de natație a LPS Arad.

Recomandările redacției