Medaliile mondiale nu se mai dau în acest an în gimnastica aerobică: trei arădeni, printre pretendenți

0
314

Federația Internațională de Gimnastică a anunțat decizia de a muta Campionatele Mondiale de Gimnastică Aerobică la anul, în 2021, în perioada 27-29 mai. Locația rămâne neschimbată, Baku, Azerbaidjan. Întrecerea seniorilor va fi precedată de competiția juniorilor pe categorii de vârstă, programată între 21 și 23 mai 2021.
Aşadar, trei dintre cei mai buni gimnaşti ai CS Universitatea Arad, Zsofia Meszar, Daniel Ţavoc – cei doi aflându-se şi în topul primilor zece sportivi arădeni din 2019 – şi Darius Branda, toţi trei medaliaţi europeni, au ocazia să cucerească noi medalii importante, de această dată mondiale, în primăvara anului viitor. Sportivii clubului universitar sunt pregătiţi de Ramona Haidu.
Zsofia Meszar, revenită în 2019 după o accidentare gravă şi o operaţie la ligamente încrucişate, este vicecampioană europeană cu echipa la senioare și medaliată cu bronz european la aerobic dance, tot la categoria senioare, iar Daniel Țavoc deţine titlul de vicecampion european cu echipa și medaliat cu bronz european la individual și trio, la juniori.
În fine, Darius Branda are în cont un bronz european la pereche mixtă, categoria juniori. Gimnaştii clubului condus de Ovidiu Şerban pot puncta însă în acest an la Naţionalele din toamnă, dacă Federaţia nu va anula această competiţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.