Medicii legiști au dat verdictul – De ce a murit bărbatul gazat de o jandarmeriță

0
541

Medicii legişti au stabilit cauza morţii în cazul suspectului de pedofilie (50 de ani), care a murit după ce o jandarmerita
i-a dat cu spray lacrimogen direct în faţă, de la o distanţă foarte mică potrivit ziare.com. Cauza directă a decesului este „insuficienţă cardio-respiratorie acută“, potrivit certificatului de deces, publicat de StiriSuceava.net. La cauze antecedente au fost înscrise „peritonită generalizată” şi „infarct enteromezenteric total”. Bărbatul de 50 de ani din Vatră Dornei a ajuns în stare gravă la spital, în comă profundă, după ce a fost implicat, vineri seara, într-o altercaţie cu jandarmii din oraş. El a murit la spital sâmbătă dimineaţa, iar medicii au descoperit că acesta se afla în stop cardio-respirator din cauza unui infarct masiv suferit în timpul incidentelor cu jandarmii.
Incidentul s-a petrecut vineri seara în Vatra Dornei, în timpul unui spectacol de muzică populară. Bărbatul a fost reclamat că ar fi atins indecent o fată de 12 ani. Jandarmii au fost sesizaţi şi au vrut să-l îndepărteze pe bărbat din zona scenei, însă susţin că acesta s-ar fi opus încătuşării. Întreaga intervenţie a fost filmată de un cetăţean şi în imagini se poate observa că intervenţia jandarmilor a fost de-a dreptul brutală.
Doi jandarmi l-au pus la pământ şi s-au aşezat pe el. Unul dintre el poate fi văzut cum îl apăsa şi îl strânge în zona gâtului, în timp ce bărbatul se zbate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.