Medicii sunt chemați din pensie să ajute sistemul sanitar arădean

0
245

Direcția de Sănătate Publică a județului Arad demarează un program prin care dorește să colaboreze cu toți medicii retrași din funcție, în vederea informării populației, totul în contextul lipsei acute de personal.

DSP inițiază  astfel o platformă de comunicare prin intermediul căreia cetățenii pot adresa întrebări în scop medical și informativ, iar medicii vor oferi răspunsuri în funcție de disponibilitatea acestora.

„In acest proiect dorim să angrenăm medicii specialiști care au ajuns la vârsta pensionării, în vederea informării comunității. Considerăm ca experiența lor este vitală pentru comunitate.

Pe această cale solicităm medicilor specialiști pensionați, care doresc să ne ofere ajutorul lor și să se alăture nouă în acest proiect, să ne trimită datele necesare (nume, prenume, specialitatea medicală, date despre aria de expertiză, vârsta) la adresa de e-mail: director@dsparad.ro.

Considerăm că medicii retrași din funcție reprezintă o resursă uriașă pentru comunitatea noastră, iar experiența lor este un aspect care poate face diferența din punct de vedere medical. Cunoștințele și ajutorul pe care aceștia îl pot oferi comunității arădene reprezintă un plus de valoare și un ajutor real în vederea informării medicale”, a spus Horea Timiș, director executiv al DSP Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.