BUCURESTEAN - CRIMADramă într-o familie din Sânmartin, judeţul Arad. Mezinul familiei, un bebeluş de doar patru luni de zile s-a stins subit şi nimeni nu ştie ce i s-ar fi putut întâmpla. Părinţii l-au pregătit seara pentru culcare şi l-au pus în pătuţ iar dimineaţa, atunci când s-au trezit au observat speriaţi că cel mic nu respiră. Au sunat la 112 şi au cerut ajutorul medicilor iar un echipaj de la ambulanţă a ajuns rapid la locul solicitării. Celui mic i-a fost acordat primul ajutor iar apoi a fost transportat la Unitatea de Primiri a Urgenţelor. Din păcate însă, eforturile medicilor au fost zadarnice iar cel mic s-a stins.
Trupul său a ajuns la Medicina Legală unde specialiştii vor spune cu exactitate din ce cauze a murit copilul. Mai exact totul se va cunoaşte abia după ce i se va efectua autopsia.
Acest caz a intrat şi în atenţia poliţiştilor care au deschis şi ei o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a murit copilul. „Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz iar în urma primelor verificări nu au fost observate urme vizibile de violenţă pe corpul copilului. În acest moment aşteptăm rezultatele ne­cropsiei pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului”, a precizat subcomisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al IPJ Arad.
Copilaşul de doar patru luni de zile ce s-a stins provine dintr-o familie numeroasă. Mama sa este în vârstă de doar 17 ani dar la rândul său locuieşte în casă cu bunica celui mic astfel că bebeluşul a fost bine îngrijit şi nu a fost neglijat. Este vorba însă de o familie numeroasă care se descurcă destul de greu cu banii şi cel mai probabil, pentru înmormântare vor fi ajutaţi de către primăria din Macea.
„Cunosc foarte bine acest caz. Este vorba despre o familie mai sărăcă ce beneficiază de ajutor social şi care locuieşte într-un imobil ce este în proprietatea statului. Noi am decis să îi ajutăm cu înmormântarea şi am rezolvat tot ce este necesar”, a precizat Ioan Mercea, prima­- ­rul din Macea.
Bebeluşul va fi înmormântat în zilele următoare.

Recomandările redacției