Medicul care te apropie de el prin cuvinte frumoase

0
398

oftalmolog

Ce poate fi mai de preţ decât vederea? În ultima vreme din ce în ce mai multe persoane au probleme cu vederea. Unii chiar se nasc cu acest handicap, iar găsirea unui medic cu adevărat profesionist de oftalmologie este cu atât mai dificilă.

Toată lumea îl caută pe medicul specialist Laurenţiu Andea, rezultatele sale se pot afla în sala de aşteptare de la o mulţime de oameni. Am ţinut să discut câteva vorbe cu domnia sa dar a fost zgârcit la timp având în vedere lumea care aştepta la rând să intre la consult sau tratament.

–Domnule doctor, nu trebuie să ne spuneţi cine este doctorul Andea pentru că ne spun cei din sala de aşteptare ce miracole face. Vă întreb însă ce intervenţii faceţi?

–Efectuez intervenţii precum operaţii de cataractă prin facoemulsificare cu aparatură de ultimă generaţie (centurion şi sistem verion); operaţii de glaucom; chirurgie refractivă; corecţia miopiei, hipermetrofiei şi a astigmatismului cu laser excimer şi cu implante multifocale care te scapă de ochelari.

–Aveţi trei cabinete?

–Am câte un cabinet în Arad la Laser System, în Chişineu Criş şi în Ineu.

Iată ce ne spun nişte pacienţi despre activitatea medicului Laurenţiu Andea. „Am fost la Cluj, Timişoara, Bucureşti şi Ungaria. Vederea mi-a fost redată însă de acest medic, Laurenţiu Andea, care este cunoscut în aproape toate centrele universitare din ţară prin fineţea cu care lucrează nu doar cu mâinile, ci şi cu cuvintele frumoase pe care ţi le adresează. Te însănătoşează, pentru că eu nu am văzut nimic“, ne-a spus un pacient.

„Am venit cu bastonul şi mi-am ţinut însoţitorul de braţ, iar acest medic mi-a redat vederea. Dumnezeu să-i lumineze drumurile pe unde va merge“, ne spune un alt pacient.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.