Medicul Laura Nicolescu: „Este inadmisibil, de luni așteptăm rezultatul testării pentru COVID-19!“

1
1356

Deznădejde și revoltă în rândul soților Nicolescu, după ce medicul de pe ATI de la Spitalul Județean așteaptă de zile întregi rezultatul testării pentru COVID-19. Cei doi sunt autoizolați acasă și așteaptă ca autoritățile în măsură să le ofere un răspuns.

Din fericire, starea medicului Cristian Nicolescu este una bună. „Ambii stăm din conștință acasă, din responsabilitate. Soțul este carantinat, însă eu apar oficial în izolare. La noi nu se face nici măcar diferența între izolare și carantină. Soțul meu a fost testat luni și nici acum nu a primit rezultatul testării. Asta, în ciuda insistențelor noastre la Direcția de Sănătate Publică, de unde primim răspunsuri execrabile. Ce se întâmplă acolo?! Este inadmisibil ce se întâmplă, este inadmisibil să fim tratați așa. Chiar și acum, dacă astăzi se primește testul, ce veridicitate are?! Ținând cont că, după cum se știe, un test poate ieși azi negativ și peste trei zile pozitiv. Din fericire, soțul meu se simte bine și nu are simtomatologie, însă suntem conștienți că poți fi asimptomatic. Mor oamenii și DSP nu face nimic! Trebuie să se ia măsuri“, ne-a declarat medicul Laura Nicolescu.

Medicul primar interne și gastroenterologie la Spitalul Județean Arad, Dr. Annamaria David este diagnosticată cu coronavirus și a postat un mesaj de încurajare pe rețelele de socializare.

Mai multe cadre medicale așteaptă disperate rezultatele testării, în timp ce pentru alții, testarea a indicat deja pozitiv.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.