După ce în precedentele trei amicale marcase patru goluri, UTA a terminat la zero testul de pe sinteticul din Valea Domanului, cu Reșița lui Daniel Oprița. E adevărat, arădenii nici nu au primit gol în fața unei formații, care – de altfel – s-a specializat în remize albe în această iarnă, atâta timp cât a impus-o și în fața echipelor timișorene, ACS și Ripensia.
Jocul a început bine pentru reșițeni, iar încă din primele minute Ene, de la CSM Școlar, a trimis un șut din voleu puțin pe lângă poarta apărată de Bodea. Replica arădenilor a venit după doar câteva minute, când Manea a reluat cu capul peste transversală un corner executat de Buia. Amicalul nu a fost lipsit de accidentări, iar Manole, respectiv Petra au părăsit terenul încă din prima repriză, iar portarul Petruț în partea secundă. După un șut bun al lui Buia parat de Zimmermann, Iuga a fost aproape de autogol la o deviere nefericită la centrarea lui Negoescu. Același jucător reșițean a și introdus min­gea în plasă, dar golul a fost anulat pe motiv de offside.
În partea a doua a meciului a venit rândul lui Staicu să înscrie, dar și de această dată golul a fost anulat pe același motiv. În rest, UTA a avut ocaziile mai clare, prin Curtuiuș (în două rânduri) cu Petruț la post, dar și Jorza, ale cărui șuturi s-au dus dus puțin peste poartă. În fine, Ene a mai avut un șut periculos spre final, dar nu a cadrat poarta arădeană, apărată de juniorul Zamfir.
S-a încheiat 0-0, iar returul nu va mai avea loc, căci reșițenii au anunțat că nu se mai pot prezenta miercuri la Arad. Așa că „roș-albii” vor da piept cu Crișul, cel mai proba­bil la Sânnicolau Mic. Reșițenii dau piept cu Pandurii Târgu Jiu vineri.
Formații:
CSM Școlar Reșița: Zimmermann – Costin, Bactăr, Podină, Copac  – Negoescu, Breșneni, Vaștag, Manole – Bărbulescu – Ene. Au mai jucat: Petruț – Bursac, Puțanu, Szijj, Liuba, Vădrariu, Jula, Burciu și Staicu.
UTA: Bodea (75 Zamfir) – Polgar (70 D. Lazăr), Manea (46 Roșca), R. Iuga (46 Opriș), Dinculescu (46 Prună) – Petra (31 Jorza), Tănase – Stahl (46 A. Iuga), Buia (46 D. Popa), Hlistei – Curtuiuș (70 Sorato).
Arbitru: Dorin Voina.

Recomandările redacției