Medie perfectă de un punct pe meci, criza continuă: Sportul Snagov – UTA 0-0

0
226

Chiar dacă nu a mai cunoscut gustul înfrângerii ca și în precedentele trei runde, „Bătrâna Doamnă” își continuă pasa neagră. Pe suprafața de joc horror de la Ghermănești, arădenii și-au creat ceva mai multe ocazii importante decât în ultimele partide oficiale, dar au și riscat în destule rânduri în defensivă în fața unei echipe Sportul Snagov vie, destul de incomode, dar cu destui fotbaliști fără experiență în momentele cheie ale partidei. Așa cum a pierdut pe final la Satu Mare, UTA putea da ea lovitura în penultimul minut de joc, dar norocul nu a fost de partea ei.
Fără Adili, suspendat, dar şi Strătilă şi Tănase, ambii indisponibili, dar şi cu Stahl accidentat grav pe finalul primei reprize, solicitându-se şi un echipaj SMURD, UTA a fost ţinută în şah de o formaţie incomodă şi arţăgoasă, greu de învins pe teren propriu. Primele 45 de minute au fost monotone, cu o UTA ceva mai insistentă, dar jocul haotic şi proble­mele la construcţie nu au adus ocazii la poarta ilfovenilor. Aceștia din urmă au tremurat doar la şutul pe lângă a lui Cârstocea, din minutul 12 și câteva centrări periculoase prin fața porții ce nu și-au găsit – însă – destinatarul. Dar și gazdele au avut situațiile lor, cea mai clară prin Alin Manea, care a tras de la 20 de metri peste poartă.
Arădenii nu au ieşit bine nici după pauză, acelaşi Cârstocea semnând a doua ocazie abia după o oră de joc, fiind blocat in extremis de fundaşii gazdelor, după o deviere a lui Curtuiuş. Ultima jumătate de oră
le-a aparţinut gazdelor pregătite de Vivi Răchită, care au ratat patru mari ocazii, prin Şerban, Voineag, Bustea (mingea şutată din 16 metri a lovit bara) şi Munteanu, Grahovac având intervenţii spectaculoase la două dintre şansele Snagovului. Nici măcar debutul lui Daniel Florea nu a revigorat UTA, prinsă într-un blocaj parcă fără sfârşit. Totuşi, ocaziile Snagovului se puteau răzbuna în minutul 88, atunci când mingea trimisă cu capul de Dinculescu a lovit transversala. S-a terminat 0-0 și „roș-albii” ajung la 10 puncte în clasament (media fiind perfectă – un punct pe meci), sub linie, la doar 4 lungimi de undă de ultimul loc.
Formații:
Snagov: Anca Trip – Şt. Vlădoiu, V. Lică, I. Şerban, Voineag  – Al. Radu, Cr. Munteanu – Alin Manea (55 Neață), Borţoneanu (75 Rusu), Bustea – L. Dobre. Antrenor: Vivi Răchită.
UTA: Grahovac – Manea, Ciucă, Scutaru, Burlă – Polgar, Asani (64 Păcurar) – Stahl (46 Dinculescu), Toma, Cărstocea (72 Florea)  – Curtuiuș.  Antrenor: Cristian Todea.
Arbitri: Mihai Amorăriței (câmpina – Prahova) – Erchian Ionus (Constanța), Cristian Voicu (Focșani). Rezervă: Ionuț Iugulescu (Târgo­viște)
Observatori FRF: Laurențiu Vărgatu (Brăila), Emil Tudor (Târgoviște)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.