tenisIubitorii tenisului de masă sunt invitaţi sâmbătă, la Sala Sporturilor „Victoria”, cu începere de la ora 10, la ediţia a doua din cadrul Memorialului Eugen Roman, concurs rezervat în special amatorilor şi dedicat memoriei fostului director al CSM Arad. Organizatori sunt fiul regretatului Eugen Roman, Bogdan şi Răzvan Meszar, care sunt sprijiniţi de Clubul Sportiv Municipal Arad, Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport Arad şi Asociaţia Sportivă Victoria Arad. Vor fi puse la dispoziţie 25 de mese, iar participanţii urmează să concureze la două secţiuni: amatori şi open (foşti divizionari A şi B, dar şi actuali divizionari B). Se anunţă o participare foarte numeroasă, 220 de jucători din ţară anunţându-şi prezenţa la Arad, pentru acest adevărat regal al tenisului de masă ama­tor. După ce anul trecut Otilia Bădescu a premiat câştigătorii, de această dată vine rândul unei alte foste mari jucătoare a Aradului, Georgeta Cojocaru, să fie prezentă la festivitatea de premiere.
„Ne propunem să promovăm tenisul de masă amator, iar Aradul are doar de câştigat de aici, dar şi să readucem în sportul arădean memoria tatălui meu, care a fost un mare iubitor de sport şi mai ales de tenis de masă. De asemenea, un alt obiectiv este atragerea cât mai multor jucători, motiv pentru care în acest an mă bucur că am ajuns la nivelul A+ (n.n. cel mai bun ca şi valoare şi puncte), ceea ce înseamnă un turneu cu minim 150 de jucători, mai sunt doar patru astfel de turnee în ţară. De fapt faţă de anul trecut numărul participanţilor este aproape dublu”, ne-a declarat Bogdan Roman.
Premiile totale se ridică la suma de 1.200. de lei, la ambele categorii primii trei clasaţi urmând să fie recompensaţi cu vouchere asigurate de Butterfly România : locul întâi – 300 de lei, locul doi – 200 de lei şi locul trei – 100 de lei, la care se adaugă cupe, medalii şi diplome.

Recomandările redacției