stefanescu romaniaSinuciderea lui Costică Ștefănescu a căzut ca un trăznet peste fotbalul românesc. De la Arad, utiștii au primit cu tristețe vestea că omul care a jucat 490 de meciuri în Divizia A și a purtat tricoul naționalei de 66 de ori a decis să-și încheie singur și cutremurător suferința.
UTA Old Boys stabilise un meci de gală cu Craiova Maxima pentru sâmbătă, 24 august, ora 18,00. Gyuri Vaczi a luat legătura cu Gheorghiță Geolgău, care a transmis că și-ar dori să joace la Arad în memoria prietenului lor. Dar Costică Ștefănescu va fi condus pe ultimul drum sâmbătă, iar vechii săi colegi îi vor fi alături.
„Suntem alături de Craiova, dorim să treacă peste acest moment cumplit, Costică Ștefănescu a fost unul din prietenii noștri. Aurel Țicleanu și Silviu Lung au fost la el acum două săptămâni și i-au spus că vin să joace cu UTA pentru un meci. Era foarte încântat, a jucat de multe ori pe stadionul UTA-ei. Memorialul Legendelor îi va fi dedicat lui”, a explicat Vaczi.
Întâlnirea arădenilor cu Craiova Maxima a fost, așadar, amânată pentru luna octombrie, atunci când la Arad are loc Memorialul Petschovsky. „Situația e de înțeles, le transmitem craiovenilor întreaga noastră compasiune și apreciem că ar fi venit aici dacă înmormântarea ar fi avut loc mai devreme”, a adăugat Vaczi.
În schimb, sâmbătă seară, pe arena Francisc Neuman, echipa utiștilor de old-boys înfruntă o selecționată de fotbaliști care au jucat la Poli Timișoara, FC Bihor și Corvinul Hunedoara.

Recomandările redacției