Memoriile foștilor jucători le dau bătăi de cap utiștilor: „Dacă urmează depunctarea, obiectivul – în pericol”

0
410

Sezonul a început oficial de două luni de zile și UTA are pro­bleme pe mai multe planuri. În primul rând, sunt cele legate de rezultatele echipei, total negative de trei săptămâni încoace. După 9 etape „roș-albii” ocupă o poziție la mijlocul clasamentului, eșecul intern cu Balotești fiind greu de di­gerat mai ales din punct de vedere al imaginii. Apoi, se știe că asigurarea fondurilor de salarii e o adevărată provocare pentru conducerea „Bătrânei Doamne” lună de lună. Prin mari eforturi, jucătorii au fost plătiți pe luna iulie înainte de meciul de la Snagov, dar de pe 25 septembrie „oficialii” arădeni sunt datori și cu retribuțiile pe luna august.
Și ca tabloul să fie complet, până astăzi, 3 octombrie, la ora 15, UTA trebuie să facă dovada achitării restanțelor câștigate prin memorii depuse la FRF de doi dintre foștii săi jucători. Vorbim despre Mădălin Ciucă și Amir Jorza, care au de încasat împreună aproximativ 9.000 de euro (plus 6.000 de lei cuantumul amenzilor), bani ce trebuie scoși din piatră seacă. Se știe că fondurile venite de la Primărie prin proiecte nu pot fi utilzați de utiști pentru toate nevoile (practic cele care consumă o mare parte a bugetului, precum salarii, baremuri de arbitraj, amenzile FRF etc.), iar achitarea memoriilor e una dintre ele.
Așadar, există destule bătăi de cap pentru ceea ce se va întâmpla săptămâna viitoare. „Bineînțeles că avem emoții în legătură cu memoriile, dacă nu se plătesc jucătorii respectivi urmează depunctarea. Dacă apare și aceasta, avem mari probleme, nu știm nici dacă vom putea realiza obiectivul propus la început de sezon. Sau cel puțin e în pericol”, a menționat după meciul cu Baloteștiul Ionuț Popa, care a vorbit mereu despre o clasare pe unul dintre locurile 10-15 în acest sezon.
Se mai știe că UTA a pierdut recent și cauza cu Bogdan Burlă. Actualul fotbalist al Lipovei are de încasat 25 de mii de lei, doar că nu s-a dat încă un termen de plată, ca și în cazul lui Ciucă și Jorza. În schimb, chiar săptămâna trecută s-au stins litigile la termen cu Norbert Polgar și Alexandru Barna contra sumei totale de 6600 de euro. Din câte se pare, însă, arădenii nu au scăpat total de fostul portar, care ar mai avea pe rol un memoriu la FRF.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.