Mergea cu trenul spre Budapesta, însă cu o carte de identitate falsă

0
221

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Curtici au depistat un cetăţean iranian care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate cu însemnele autorităților din Bulgaria, care s-a dovedit a fi falsă.

În data de 20.07.2021, în jurul orei 06.00, la Sectorul Poliției de Frontieră Curtici, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, ca pasager în trenul cu destinația Budapesta, o femeie care s-a legitimat cu o carte de identitate cu însemnele autorităților bulgare.

Poliţiştii de frontieră au constatat faptul că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals total.

În urma cercetărilor, polițiștii de frontieră au descoperit asupra persoanei un document cu datele sale reale, emis de către Inspectoratul General pentru Imigrări din România, stabilind astfel că persoana în cauză este cetățean iranian, în vârstă de 50 de ani.

 În cauză, polițiștii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals privind identitatea și tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.