Merșca și-a încheiat interimatul pe banca Sebișului: „Le mulțumesc jucătorilor și conducerii pentru încredere!”

0
432

Mai mereu printre fruntașele ultimelor sezoane în Liga a III-a și cam prima dintre arădene, Național Sebiș se uită de jos la conjudețenele sale. Și asta fără ca echipa de pe Crișul Alb să stea rău în clasament, cele 28 de puncte plasând-o pe locul 6, la o singură lungime de undă de Crișul, care e ultima pe podium.
Chiar dacă e greu de prevăzut ce se va întâmpla la iarnă, existând zvonuri că o parte dintre jucători ar dori să plece atâta timp cât vorbele managerului Cojocaru, actualmente antrenor la ACS Poli, nu mai sunt valabile acum, un final de tur cu trei puncte în clasament este mai mult decât binevenit. Și, totuși, succesul contra „lanternei roșii” s-a conturat mai greu decât se anticipa. „Victorie muncită, cu emoții, dar jocul a fost destul de bun. Am ratat enorm în prima repriză, băieții se credeau în vacanță. Eu le-am spus că dacă nu suntem concentrați și cu echipele mici avem probleme. Am avut și azi absențe și cei din teren erau cum erau. Pe parcursul partidei s-au mai accidentat și nu am avut multe soluții pe bancă. Acum luăm vacanță, conducerea clubului se va ocupa de jucători, vor fi plecări și după ce va fi numit antrenorul principal sigur se va trece și la completarea lotului. Eu le mulțumesc jucătorilor că în aceste ultime etape, atât cât au fost sub comanda mea, și-au făcut treaba cum au putut mai bine. Desigur că în alte condiții, nu pierdeam la Deva și poate făceam mai mult și la Reșița dar asta este. Le mulțumesc și lor și conducerii pentru încrederea acordată și stau la dispoziția clubului pentru noi însărcinări din iarnă încolo”, a spus Cosmin Merșca, cel care își încheie interimatul pe banca Sebișului odată cu această ultimă partidă a turului.
„Cenușăreasa” seriei a IV-a a Ligii a III-a a fost la 4-5 minute la cel de-al doilea punct în prezenta sta­giune, dar Enciu nu a fost de acord și a marcat în urma unei acțiuni
personale. „Ne-am autodepășit,
dar – din păcate – pe final am cedat pe o greșeală incredibilă. Un jucător de-al nostru a dat pe lângă minge, adversarul a câștigat mingea și a reușit să marcheze. Am avut un gol anulat, un penalty acordat și apoi neacordat la un henț, dar gazdele au avut mai multe ocazii, le felicit pentru victorie. Noi am stat în 12 jucători, iar pe parcurs s-au mai accidentat vreo trei, atât am putut face. Eu cu colegii de pe banca tehnică am preluat la începutul lui octombrie această echipă, am încercat să lucrăm cu ei cât mai bine, dar acum la final de tur, pot spune că unii fac port ilegal de echipament. Voi avea o discuție cu conducerea, dacă vor fi de acord cu ce dorim noi să facem la echipă, vom continua, dacă nu, ne vom despărți. Sunt multe probleme de lot dar și organizatorice”, susține Mihai Manea, antrenorul celor de la Soda Ocna Mureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.