Mesaj tulburător al fanilor UTA-ei pentru Patzaichin: „Dumnezeu să-ți poarte lotca în ape liniștite, Amirale!“

0
1807

Fanii UTA-ei au demonstrat încă o dată că sunt cu o clasă peste ceilalți suporteri din țară. Nu sunt indiferenți la ceea ce se petrece în jurul lor și iau atitudine de fiecare dată când situația o impune. La nivelul Aradului, suporterii UTA-ei nu au rămas indiferenți atunci când un parc istoric al orașului lor era să fie transformat în betoane, când Filarmonica era pe punctul de a deveni o simplă clădire de patrimoniu și artiștii săi lăsați pe drumuri, și-au spus punctul de vedere de fiecare dată când lucrurile au mers prost în acest oraș.

Cu ocazia meciului UTA-ei contra Rapidului, suporterii arădeni nu au rămas indiferenți față de trecerea în neființă a celui care a fost poate cel mai mare sportiv pe care această țară l-a dat: Ivan Patzaichin. „Dumnezeu să-ți poarte lotca în ape liniștite, Amirale!“ a fost mesajul emoționant pe care cei din tribunele stadionului UTA, suporterii echipei noastre, l-au transmis celui care nu demult a urcat la ceruri.

Ivan Patzaichin, unul dintre cei mai mari sportivi din istoria României, a încetat din viață duminică, 5 septembrie, la vârsta de 71 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.