Mesajul lui Balint după ce Astra și Hermanstadt au vrut să își salveze pe spatele UTA-ei

0
164

Antrenorul echipei UTA, Laszlo Balint, a susținut în cadrul unei emisiuni de la digisport că nu s-a temut pentru retrogradare în urma cazului de corupție din 2017. După ședința de Comitet Executiv a FRF, Răzvan Burleanu a susținut că FRF nu se poate pronunța înaintea Instanței.Gruparea arădeană a primit din partea celor de la DNA un document care scoate UTA de sub orice acuzație.

Invitat la o emisiune în cadrul Digi Sport, Laszlo Balint a susținut că fiecare echipă ar trebui să ia în considerare propriile greșeli.

Totul a pornit de la declarația lui Dani Coman, prietenul meu, declarație care a fost amplificată. Domnul Meszar a dat toate detaliile cu privire la această poveste. Eu am intrebat: «Trebuie să avem emoții?». El mi-a spus clar că nu, prin urmare nici n-am dat foarte multă atenție acestei povești. Dacă tot vorbim de regulament, Astra ar fi trebuit retrogradată pentru cei trei jucători suspendați (n.r pentru dopaj). Nu vorbește nimeni, nici eu nu vreau să vorbesc, dar nimeni nu a pârât Astra și e normal, pentru că fiecare echipă trebuie să-și vadă de propria curte. Noi vedem de ce avem de făcut, lucrurile sunt clare în această speță”, a spus Balint, în cadrul emisiunii Liga Digi Sport.

UTA a terminat pe locul doi în play-out și și-a asigurat prezența în următorul sezon din Liga 1. Astra și Poli Iași au retrogradat sportiv în Liga 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.