„Mesajul meu antidrog”, organizat de Agenția de la București

0
449

Consumul de drog este o problemă majoră în rândul adolescenților și al tinerilor, și nu doar în România. De aceea, o multitudine de agenții se ocupă de informarea tinerilor legat de efectele negative ale drogurilor asupra corpului uman.

Agenția Națională Antidrog organizează anual un concurs cu tema „Mesajul meu antidrog”, iar anul acesta va avea loc cea de a XVII–a ediție. Prin intermediul celor 47 de Centre de Prevenire, organizatorii concursului doresc să transmită mesajul la cât mai mulți tineri. Concursul se adresează tuturor  elevilor din învăţământul gimnazial şi liceal din toate judeţele ţării şi din Bucureşti. Acesta are loc încă de la înființarea ANA.

Secţiunile ediţiei a XVII-a au fost: film de scurt metraj şi spot video; arte vizuale – grafică, pictură şi fotografie; free-style (subsecţiunile sunt sport, sculptură, quilling, materiale reciclate, vlog, aplicaţii pentru smartphone, muzică, eseu, poezie, naraţiune, lucru manual, acţiuni civice, acţiuni sanogene, acţiuni ecologice etc.).

Pentru a afla câștigătorii ediției din acest an al concursului, la faza națională, urmăriți pagina de Facebook și de Instagram al agenției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.