Montarea gardurilor în supermarketurile arădene, au creat nemulțumire în rândul oamenilor, care au comentat în fel și chip măsura luată. O arădeancă a trimis chiar un mesaj pe pagina  unuia dintre magazine, dorindu-le ,,faliment plăcut” și culmea a și primit răspuns. ,,Totuși am primit un răspuns din partea celor de la Kaufland.  Deci , ei pun pe primul loc siguranța, printr-un gard. Coviduțu nu poate sări gardul”, spune femeia, făcând haz de necaz. Reprezentanții lanțului de magazine își motivau gestul, prin care au montat garduri, prin faptul că și-au dorit să mențină siguranța cumpărătorilor și pentru a avea magazinele mereu deschise.

,, Oricât ne vei huli, noi vrem să fim în continuare prietenii tăi. Nu am închis magazinele, implementăm măsuri peste noapte pentru ca tu să găsești dimineața un magazin deschis cu tot ce ai nevoie. Întotdeauna vom pune pe primul plan siguranța”, se scria în mesajul primit de către arădeancă.

Răspunsul nu a impresionat-o însă pe arădeancă, ea postând imaginile cu mesajul pe pagina de socializare. ,,Sfârșitul  pandemiei,  au găsit soluția cei de la Kaufland  moare coviduțu de ciudă că nu poate sări gardul lor”, încheie femeia.

Recomandările redacției