Messi a ajuns la capătul negocierilor cu Barcelona. El vrea să plece la Manchester City

0
227

Argentinianul Leo Messi ar avea un salariu anual de 140 de milioane de euro la Manchester. Jorge Messi, tatăl și agentul jucătorului, a ajuns la Barcelona pentru negocierea finală cu președintele clubului, Josep Maria Bartomeu
După aproape două decenii, Leo Messi se desparte de Barcelona. Nici Victor Font, care va candida în 2021 la alegerile prezidențiale ale clubului catalan, nu mai crede că există o cale de întoarcere. „Sunt sigur că nu a fost o decizie de ultimă oră, s-a gândit mult la ea. Mi-e greu să cred că se mai poate schimba ceva“, a declarat acesta la Sky Sports.
Jorge, tatăl și impresarul jucătorului, a ajuns deja în capitala Catalunyei, pentru negocierea finală cu Josep Maria Bartomeu. Acesta insistă să-i propună prelungirea contractului pe doi ani, în aceleași condiții, putând pleca vara viitoare. „Nu vrea să intre în istorie drept președintele care l-a pierdut pe Messi“, scrie Marca.
Între timp, au fost dezvăluite cifrele înțelegerii argentinianului cu Manchester City. Care ar fi mai mari decât cele prezentate până acum. The Sun susține că, în cinci ani de contract cu City Football Group, Messi va câștiga 700 de milioane de euro numai din salariu: 140 de milioane anual; 11,6 milioane lunar; 2,7 milioane săptămânal; 383.560 zilnic.
Sursa: gsp.ro 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.