Meszar confirmă oferta Stelei pentru Burlă: „Avem timp să o cântărim, nu e perioadă de transferuri”

0
299

Evoluțiile slabe ale brazilianului Guilherme pe banda stângă a defensivei Stelei au determinat conducerea Campioanei României să caute întăriri pe acel post. După ce Mirel Rădoi l-a urmărit din tribună la meciul de la Tărlungeni, utistul Bogdan Burlă a devenit oficial o țintă pentru Campioana României.
Gsp.ro scrie că s-a făcut deja o ofertă pentru fotbalistul de 19 ani, lucru confirmat și de condu­cerea „Bătrânei Doamne”. „Avem pe masă o ofertă concretă de la Steaua pentru Burlă, dar nu am dat niciun răspuns. Nu arde nimic, avem timp să o cântărim, să o analizăm în detaliu, mai ales că nu e perioadă de transferuri. Prioritatea noastră rămân cele două me­ciuri de campionat pe care le mai avem de jucat în acest an, apoi ne ocupă și de celelalte aspecte”, ne-a declarat Alexandru Meszar.
Pe de altă parte, Valeriu Argăseală, președintele „roș-albaștrilor” spunea luni că până la finalul săptămânii vor fi anunțate numele a doi juniori care urmează să semneze cu formația din Ghencea.
„Sigur nu s-a referit și la Burlă, nu vom lua o decizie atât de repede”, a mai spus Meszar.
Burlă a fost titular în toate meciurile de campionat pentru „Bătrâna Doamnă” în acest sezon, având marcate și două goluri, ambele din faze fixe. Pe urmele arădeanului se află și Dinamo, Mircea Rednic vizionând pe viu două dintre confruntările „alb-roșiilor” din această toamnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.