Meszar îl girează pe Stan până la un punct

0
237

Sunt zile decisive pentru viitorul „Bătrânei Doamne” a fotbalului. Actuala conducere a clubului e dispusă să stea la discuție cu orice investitori privați, pentru a asigura partea de buget pe care autoritățile locale refuză să o acopere, deși, mai nou, au și cadru legal pentru acest lucru. „Sunt perioade specifice, vara și iarna, când se discută des­pre transferuri de jucători, iar, mai nou, și despre grupuri manageriale și investitori. Așadar, avem discuții și nu doar cu domnul Marius Stan despre care s-a vorbit cel mai mult. Ținem legătura și cu alte persoane sau grupuri, nu pot face un clasament al discu­țiilor, cine stă mai bine. Într-adevăr, despre domnul Marius Stan noi cei din club avem o părere pozitivă. Vorbim cu ci­neva care cunoaște exact fe­nomenul, are o experiență și calități foarte bune, specifice, de care ai nevoie în fenomen”, a spus Alexandru Meszar într-o intervenție telefonică la Radio Timișoara.
Intrând în detalii referitoare la posibilul „mariaj” dintre Campioana Provinciei și fostul pre­ședinte al campioanei Oțelul Galați, părintele actualului pro­iect UTA. „Domnul Marius Stan și-a făcut o părere, știe de ce are nevoie UTA, unde trebuie plusul pentru a face performanță. S-a retras câteva zile pentru a se gândi bine dacă poate asigura fondurile necesare pentru proiectul pe care l-a gândit. Nu poate nimeni contesta valoarea managerială a domnului Marius Stan. O singură întrebare se pune, dacă există sprijinul financiar pentru realizarea proiectului pe care l-a gândit împreună cu noi la UTA. Din moment ce nu dispune de acești bani, dânsul trebuie să facă rost de ei”, a adăugat Meszar pentru aceeași sursă.
Marius Stan a plecat joi seara din Arad la București, tocmai pentru a lucra la bugetul de salarii al echipei fanion al Aradului. Omul de fotbal a avut discuții cu diverși oameni de afaceri, iar, ieri, a ajuns din nou în orașul nostru pentru un răspuns concret. Poate sau nu să aducă acel plus necesar performanței?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.