Sunt zile decisive pentru viitorul „Bătrânei Doamne” a fotbalului. Actuala conducere a clubului e dispusă să stea la discuție cu orice investitori privați, pentru a asigura partea de buget pe care autoritățile locale refuză să o acopere, deși, mai nou, au și cadru legal pentru acest lucru. „Sunt perioade specifice, vara și iarna, când se discută des­pre transferuri de jucători, iar, mai nou, și despre grupuri manageriale și investitori. Așadar, avem discuții și nu doar cu domnul Marius Stan despre care s-a vorbit cel mai mult. Ținem legătura și cu alte persoane sau grupuri, nu pot face un clasament al discu­țiilor, cine stă mai bine. Într-adevăr, despre domnul Marius Stan noi cei din club avem o părere pozitivă. Vorbim cu ci­neva care cunoaște exact fe­nomenul, are o experiență și calități foarte bune, specifice, de care ai nevoie în fenomen”, a spus Alexandru Meszar într-o intervenție telefonică la Radio Timișoara.
Intrând în detalii referitoare la posibilul „mariaj” dintre Campioana Provinciei și fostul pre­ședinte al campioanei Oțelul Galați, părintele actualului pro­iect UTA. „Domnul Marius Stan și-a făcut o părere, știe de ce are nevoie UTA, unde trebuie plusul pentru a face performanță. S-a retras câteva zile pentru a se gândi bine dacă poate asigura fondurile necesare pentru proiectul pe care l-a gândit. Nu poate nimeni contesta valoarea managerială a domnului Marius Stan. O singură întrebare se pune, dacă există sprijinul financiar pentru realizarea proiectului pe care l-a gândit împreună cu noi la UTA. Din moment ce nu dispune de acești bani, dânsul trebuie să facă rost de ei”, a adăugat Meszar pentru aceeași sursă.
Marius Stan a plecat joi seara din Arad la București, tocmai pentru a lucra la bugetul de salarii al echipei fanion al Aradului. Omul de fotbal a avut discuții cu diverși oameni de afaceri, iar, ieri, a ajuns din nou în orașul nostru pentru un răspuns concret. Poate sau nu să aducă acel plus necesar performanței?

Recomandările redacției