sebisNațional Sebiș a avut etapă liberă în Liga a III-a, așa că reprezentanții liderului, în frunte cu Gheorghe Feieș și Mihai Petcuț, au luat drumul Pâncotei. Oficialii de pe malul Crişului Alb au urmărit meciul dintre Șoimii și Unirea Jucu, conectându-se în același timp și la ciocnirea dintre FCM Baia Mare și Metalurgistul Cugir. Etapa a redus diferența dintre Național și Pâncota la 6 puncte, iar Cugirul e între ele, la 3 lungimi simetrice distanță de cele două trupe arădene. Cei din județul Alba au câștigat la scor la Baia Mare, 6-2, iar în această săptămână e meciul cu Sebișul, care a acaparat deja gândurile cugirenilor.
Meci de şase puncte
„Ne aşteaptă un meci de 6 puncte cu Naţional Sebiş. Sperăm ca stadionul să fie arhiplin, să câştigăm şi să trecem pe locul întâi. Facem apel către toţi cugirenii pe care îi aşteptăm alături de noi, pentru că împreună putem face lucruri extraordinare pentru Cugir“, a declarat Bogdan Petric, conducător la Metalurgistul. Victoria de la Baia Mare a venit însă cu un preț care s-ar putea să se dovedească destul de scump.
Pierderi importante
Căpitanul Itu a suferit o entorsă, iar ofensivul Şuteu a acuzat o comoţie, fiind lovit la cap  după ce a înscris golul trei, într-un duel aerian cu un adversar. Cugireanul şi-a pierdut cunoştinţa câteva minute, fiind transportat la spital. „Sperăm că totul este în regulă cu Itu şi Şuteu, pentru că avem nevoie de ei ca de aer”, a spus oficialul ardelenilor.

Recomandările redacției