Meteorologii anunță lapoviță și ninsoare la Arad, pe final de săptămână

0
520

Iarna nu-i ce-a fost, iar anotimpurile par să se fi devansat. Dacă până acum n-am avut parte de zăpadă, pe final de săptămână, arădenii ar putea vedea fulgi de nea. Ziua de miercuri a fost marcată de instabilitate atmosferică, dar spre sfârșitul săptămânii, vremea își schimbă din nou aspectul.

De joi, temperaturile vor scădea în partea de vest, dar va fi soare. Minima nopții va fi de 1 grad, iar șansele de precipitații vor fi de 65 la sută în județul nostru. Există deci posibilitatea să fulguie. Pentru vineri însă, se anunță lapoviță și ninsoare, iar temperaturile vor scădea la – 2 grade și poate chiar mai rece de atât. Maxima zilei va fi de 7 grade, ceea ce înseamnă că și dacă zăpada se va depune, nu va ține.

În weekend vremea se va schimba iar și din nou vom avea parte de o încălzire anormală pentru această perioadă a anului. Maxima va fi și de 12 grade. Începutul săptămânii viitoare va aduce o încălzire neobișnuită, temperaturile urmând să ajungă și la mai mult de 16 grade. Precipitaţiile vor fi moderate cantitativ pe toată durata următoarelor două săptămâni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.