cuplu_albnegruSă menţii o relaţie de cuplu armonioasă şi fericită nu este deloc uşor, în ciuda a ceea ce vezi în filmele de la televizor. Ca să ai o relaţie sănătoasă trebuie să depui efort timp îndelungat, pentru că lucrurile nu merg niciodată de la sine. Uite ce ai mai putea face ca să fii fericită alături de iubitul tău:
Tu înainte

Persoanele care muncesc pentru a se dezvolta, învâţând lucruri noi, mergând la fel de fel de cursuri sau pur şi simplu făcând ce îţi place mai mult, sunt mai fericite alături de partenerii lor. Atunci când îţi vezi de propriile pasiuni, ai mai multe de oferit iubitului tău şi astfel legătura voastră va deveni mai profundă.

Culcă-te supărată

Dacă până acum ţi s-a spus mereu să nu te culci înainte să rezolvi toate problemele cu persoana iubită, acum psihologii au descoperit că în timpul somnului, mai exact în faza REM (MRO, mişcare rapidă a ochilor – n.r.) oamenii găsesc noi soluţii ale problemelor. În timpul somnului, amintirile se rearanjează, iar asocierile vechi se pot combina cu idei noi şi astfel poţi soluţiona probleme în timp ce dormi.

Evită persoanele toxice

Aveţi prieteni cupluri care se ceartă tot timpul? Ei pot afecta şi relaţia voastră, arată o cercetare efectuată recent la Brown University. Ba chiar, se pare că dacă prietenii voştri foarte apropiaţi se despart şi voi aveţi 33% şanse să faceţi acelaşi lucru, fiind influenţaţi de decizia lor.
Sursa:  Unica.ro 

Recomandările redacției