mica-michaela-niculescuMichaela Niculescu sau Mica de la „Abracadabra”, cum o știe toată lumea, a murit joi după amiază la spitalul Fundeni, unde era internată din cauza unei ciroze hepatice.

Mica de la Abracadabra, în vârstă de 31 de ani, a murit la ora 15.30, în spitalul Fundeni, unde se afla internată la Terapie Intensivă, fiind diagnosticată cu ciroză hepatică.

Părinții au chemat un preot cu câteva ore înainte de deces

În urmă cu câteva ore, Mica fusese scoasă din coma indusă, iar părinții chemaseră un preot pentru a-i permite fetei să se împărtășească.

Mica, pe numele real Michaela Niculescu (31 ani), a făcut parte din echipa magicianului Marian Râlea timp de 10 ani, începând din 1991. Ulterior, blonda a studiat la Oxford şi Viena şi a lucrat ca redactor, producător TV, iar mai apoi ca lector universitar.

Din nefericire, în urmă cu un an, tânăra a fost diagnosticată cu ciroză în stadiu avansat și nu a spus nimănui despre suferința ei. Și-a văzut în continuare de activitățile profesionale și personale, însă corpul i-a cedat în urma muncii titanice.

SURSA:  Libertatea.ro

Recomandările redacției