În data de 22 iunie, pe străzile Grigore Alexandrescu, Tarafului, Preparandiei, la Sala de Sport Decebal și în proximitatea stadionului Gloria, polițiștii locali au efectuat o razie pentru descurajarea comportamentelor antisociale semnalate de cetățeni ori persoane aflate în tranzit.
La blocurile cu apartamente sociale de pe strada Tarafului, aflată în permanență în atenția primăriei, Politia Locală organizează, începând din această săptămână, în fiecare seară, controale destinate conformării pogramului de liniște și inhibării manifestărilor agresive ale câtorva minori recalcitranți.
În zona străzii Grigore Alexandrescu, la nr. 2, s-au reluat controalele asupra clădirii aflate într-o stare avansată de degradare, al cărei proprietar va fi din nou sancționat pentru că nu o igienizează și izolează corespunzător, permițând, totodată, instalarea unor indivizi a căror prezență accentuează starea de degradare a imobilului.
Echipajele Poliției Locale au descins și în zona Preparandiei și Parcului Reconcilierii, pentru a identifica autorii unor încălcări ale normelor de conviețuire socială instalați în interiorul și în proximitatea a două imobile HORECA neutilizate, în prezent. Aici au fost descoperite și îndepărtate 12 persoane ce începuseră reamenajarea spațiilor ocupate abuziv, în vederea ocupării pe termen lung.
Evacuarea celor în cauză va fi urmată de notificarea proprietarilor la care s-a constatat pentru prima data că, prin nesupravegherea imobilelor creează condițiile pentru apariția spațiilor de depozitare a gunoaielor și proliferearea unor comportamente antisociale. Deținătorii de imobile unde astfel de situații au fost constatate și în trecut vor fi amendați direct de polițiștii locali din cadrul structurilor de protecția mediului, respectiv disciplina în construcții, conform competențelor legale.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recomandările redacției