Lunca Teuz Cermei pare cea mai în formă echipă arădeană, dintre cele implicate în competițiile federale, în debutul noii stagiuni. Echipa lui Radu Anca, transformată mult în bine la nivel de lot și mentalitate în această vară, a trecut deja două tururi în Cupa României (victime Gepiu și Sebiș) și a produs surpriza primei runde, trecând cu
2-1 de mult lăudata CSM Școlar Reșița.
Unul dintre fotbaliștii care s-au acomodat rapid cu noua echipă este Vlad Michel, care – de altfel – a mai lucrat cu Anca și pe vreme când ambii activau la UTA, primul ca fotbalist și al doilea ca „secund”. „A fost un meci foarte greu, era prima etapă și ne doream să facem o figură frumoasă. Am încercat să ne motivăm, aproape toți am fost la UTA, ne cunoaștem, suntem un grup unit și vrem să demonstrăm că avem o echipă bună. Încercăm să ne facem treaba cât mai bine, luăm în parte fiecare meci și vrem să obținem cât mai multe puncte. Nu ne intimidează niciun adversar, nu joacă numele lor, contează atitudinea și forma de moment”, susține rapidul mijlocaș lateral.
Vlad relatează și faza golului de trei puncte, din minutele de prelungire, dar și până acolo: „Am avut o ocazie bună de gol pe final de primă repriză, dar nu am reușit să marchez. Am condus după golul din penalty marcat de Alex Nistor dar pe final de meci, ne-au egalat dintr-un aut care trebuia să fie al nostru. Noi ne-am oprit, ei au continuat și ne-au surprins. Totuși nu am cedat și, în prelungiri, când l-am văzut pe Mihuța cu mingea mi-am zis în sinea mea că faza va continua cu mine și voi marca. Și așa a fost, am dat un gol de 3 puncte. Sunt foarte fericit și bucuria a fost uriașă după meci pentru toți din familia Cermeiului”, mai spune fotbalistul de 23 de ani, care a jucat cu UTA în toate cele trei eșaloane de la începutul noului proiect, iar sezonul trecut a îmbrăcat tricoul divizionarei a patra, Progresul Pecica.
Pentru Cermei urmează alte două confruntări în trei zile. „E o săptămână grea, miercuri avem meci în Cupă cu Lipova, iar obiectivul este să aducem la Cermei o echipă de ligă superioară. La Avrig vom merge la victorie, nu vom sta să ne apărăm. Chiar dacă nu știm mare lucru despre ei, doar că au bătut la Galda în prima etapă, vom face tot posibilul să câștigăm din nou” , a încheiat Michel Vlad.

Recomandările redacției