Cum un necaz nu vine niciodată singur, pe lângă punctele cu Bacăul, UTA și-a pierdut și jumătate din axul central al echipei pentru meciul de duminică, cu FC Argeș. Fundașii centrali Manea și Benga sunt suspendați pentru cumul de „galbene”, iar atacatul Rus ca urmare a eliminării încasate în minutul 89.
Dacă în atac, Ionuț Popa și Cristi Păcurar ar avea varianta David Popa, centrul defensivei este total descoperit. La ora aceasta, există un singur fundaș central de meserie apt, Rafael Iuga, plus – eventual – juniorul de 17 ani, Lucian Vidican. Totuși, utiștii speră să-l poată utiliza și pe tunisianul El Hasni, revenit la Arad din Franța unde și-a tratat ruptura parțială a ligamentelor colaterale, doar că la această oră nu se cunoaște exact buletinul său medical.
„El mi-a spus că se va recupera la Paris și se va antrena alături de echipă la revenirea la Arad. Sincer, am dubii în această privință, dar să vedem. Oricum, e greu de crezut că-l vom putea trimite pe teren duminică, așa că vom apela la o linie de fund cu totul și cu totul inedită: Daniel Dan sau Costin, Iuga, Copaci și Suslak. Nu avem ce face, probabil vom aborda partida cu Argeșul cu 6-7 jucători sub vârstă”, ne-a mărturisit Ionuț Popa.
O formulă mai apropiată de cea de la confruntarea cu echipa lui Emil Săndoi, aflată pe locul 6 în Liga 2-a, la 9 puncte distanță de arădeni, ar putea fi testată astăzi, împotriva Păulișanei Păuliș. Amicalul va începe la ora 17, pe terenul sintetic „Motorul”.

Recomandările redacției