Micii judoka arădeni au făcut un turneu bun în Polonia

0
163

judoOraşul Jaslo din Polonia a găzduit recet cea de a-IV-a ediție a Turneului International de Judo pentru copii şi cadeți. La acest turneu au participat 23 de cluburi din patru țări, și anume: Polonia, Slovacia, Ucraina și România. Delegatia României a fost prezentă prin sportivii de la LPS Arad şi condusă de prof. Alin Moţ. Astfel, la U-9 ani categoria 22 kg, Dario Mogoș a obţinut locul al V-lea, la U-11 ani categoria 24 kg, Iustin Rus (8 ani) a obţinut loc I, la aceeași categorie de vârstă, Rareş Batrana a ocupat locul al III-lea, la categoria 30 kg- Patrick Nădăban s-a clasat al II-lea,  la categoria 34 kg Raul Găman (8 ani) a ocupat un merituos loc V; la U-13 ani categoria 38 kg, Raul Ciunta s-a clasat al III-lea, la categ 42 kg Paul Păcurariu a ocupat tot locul al III-lea, la U-15 ani, categoria 42 kg, Radu Stana s-a clasat al II-lea.

Dacă pentru unii sportivi cum ar fi Dario Mogoș, Raul Găman şi Iustin Rus, acesta a fost primul concurs de o asemenea anvergură, ceilalți sportivi nu sunt la prima lor competiție. Prof. Alin Moţ se declară însă foarte mulțumit de comportarmentul acestora și speră ca la următoarele competiții cei care nu s-au aflat pe podium să fie printre laureații turneului.

Aproape toți sportivii se pregătesc la sala de judo a LPS Arad, cu excepţia lui Dario Mogoș, care se pregătește la sala de judo a școlii din Semlac. „Aş vrea să mulţumesc pe această cale Primariei Semlac și în special primarului Letiţia Stoian, pentru înțelegerea şi sprijinul acordat”, a declarat Alin Moţ.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.