gimnConcursul de gimnastică ritmică „Children Cup”, desfăşurat la sala de jocuri a CSM Arad, a consemnat rezultate bune pentru sportivele pregătite de Daniela Chiriac. La categoria mica gimnastă, Sara Pană s-a clasat pe primul loc, la egalitate cu Ana Mezei, de la UNEFS Bucureşti. Pe doi a terminat Alis Bogdan de la UNEFS, iar pe trei s-au clasat Patricia Simuţ de la CSU Oradea şi Maria Fetea de la CSS 1 Timişoara.
Tot la mica gimnastă, dar la ansamblu, CSM Arad a ocupat poziţia a doua, în urma celor de la UNEFS Bucureşti, dar în faţa orădencelor de la CSU şi a fetelor de la CSS 1 Timişoara. Arădencele s-au prezentat cel mai bine la categoria a IV-a (9-10 ani), unde Aliona Gribovan şi Ioana Stoica au ocupat primele două locuri. Pe trei au terminat Patricia Sabo de la LPS Bihorul Oradea şi Raluca Vancea de la CSS 1 Timişoara.
„Children Cup” a fost o repetiţie utilă în vederea Campionatelor Naţionale de copii de la Braşov, competiţie programată în perioada 27-29 iunie. Campionatele Naţionale de junioare şi senioare, din 3-6 octombrie (Constanţa) şi Cupa României, din 8-9 noiembrie (Bucureşti), sunt cele mai importante competiţii din calendarul intern.
S.A.

Recomandările redacției