Microbuz căutat de autorităţile din Marea Britanie, depistat de poliţiştii arădeni

0
226
Salonul Auto Bucuresti (SAB) si-a deschis portile publicului, joi 11 octombrie 2018, intr-unul din pavilioanele expozitionale ale complexului Romexpo din Bucuresti. MARIAN ILIE / MEDIAFAX FOTO

Autoturism din Marea Britanie, găsit la Vama Nădlac de polițiștii arădeni. Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac II- Csanapalota au descoperit un microbuz marca Mercedes Benz, model Sprinter, în valoare de 11.300 de Euro, căutat de autorităţile din Marea Britanie.
Luni, în jurul orei 02.00, la Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul român R.F., în vârstă de 32 de ani, conducând un microbuz marca Mercedes Benz, model Sprinter, înmatriculat în Marea Britanie.
La controlul de frontieră, tânărul a prezentat pe lângă cartea de identitate şi documentele mijlocului de transport. În urma verificărilor în bazele de date, colegii noștri au constatat că microbuzul figurează ca „bun pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie în data de 09 decembrie.
Faţă de cele constatate, persoana în cauză a declarat că este doar șofer, nefiind proprietarul autoutilitarei, și nu știa despre faptul că mijlocul de transport era căutat de autorităţi.
Microbuzul în valoare de 11.300 de Euro a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.