Microbuz căutat de autorităţile din Spania, descoperit la P.T.F. Nădlac

0
249

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac au descoperit un microbuz marca Fiat,  în valoare de 9.500 de euro, căutat de autorităţile din Spania.

Miercuri, în jurul orei 02.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean român, în vârstă de 30 de ani, conducând un autoturism marca Fiat.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că autovehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Spania la data de 14.05.2020.

Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că a cumpărat microbuzul din Spania şi nu știa că acesta ar fi fost căutat de autorităţi.

Microbuzul, în valoare de 9.500 de euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.