În etapa a 7-a a Ligii Elitelor, UTA Under 17 a câștigat în deplasarea de la Târgu Mureș. Arădenii nu au reușit o partidă foarte bună, așa cum au obișnuit până acum, iar ASA-ul a fost cea care a deschis scorul în prima repriză. În mitanul secund, calitățile individuale au făcut diferența, iar echipa s-a întors cu toate cele trei puncte la Arad, grație „dublei” semnate de David Miculescu.
Deși echipa sa și-a atins scopul și a rămas pe podium, Sandu Gaica nu a fost mulțumit de prestația din Transilvania. „Nu mi-a plăcut jocul de astăzi. Am jucat slab, în special în prima repriză când am fost și conduși, am fost apa­tici. După pauză ne-am revenit și am întors rezultatul. Dacă până acum am fost mulțumit de joc, astăzi nu am fost deloc. Am fost lenți și nu am găsit soluții”, a declarat antrenorul „roș-albilor” pentru uta-arad.ro.
Arădenii au evoluat în formula: Zamfir – Haloș, Spătar, Salka, Mohaci – Isac, Hrezdac – Dumitru, Miculescu, Merian – Tăședan, plus Nistor, Nagy, Duma, Gavrilă.
Duminică, la Arad sosește ultima clasată. Partida dintre UTA U17 și CSS Drobeta Turnu Severin se joacă pe terenul din Sânnicolau Mic, de la ora 11.

Recomandările redacției