Miculescu are gânduri mari pentru partida cu Botoșani, vrea să marcheze pentru prima dată în acest sezon

0
246

David Miculescu, unul dintre jucătorii de perspectivă al UTA-ei și de altfel un produs al clubului arădean continuă seria de evoluții bune în tricoul alb-roșu. Acesta a marcat pentru prima dată în Liga I în play-out-ul ediției precedente, contra celor de la Dinamo și Astra.

Sezonul trecut nu am avut nici pregătirea fizică destul de bună. Am și avut Covid, iar în această vară am și fost într-un cantonament, în care ne-am pregătit cu toții foarte bine”, a declarat Miculescu.

În acest sezon tânărul Miculescu a fost de mai multe ori aproape de gol printre care se pot număra o transversală lovită cu Farul, un șut respins cu greutate de Straton. Miculoescu vrea să se deblocheze în meciul cu Botoșani și să înscrie primul gol din acest sezon.

Sper că să și înscriu, poate chiar acum cu Botoșaniul sau etapa viitoare, cu Craiova. Dar, cel mai important e să câștige echipa. Altfel, nu pot spune că mă simt sigur pe post, pentru că toți juniorii sunt destul de buni. Mar a jucat meci de meci la Mioveni în Liga a II-a, Călin la fel, la Ripensia, acum a revenit și Isac. În fine, Negoescu se va întoarce și el de la lotul național, toți suntem apropiați ca valoare, după părerea mea”, a adăugat Miculescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.