„Mielul” a înfipt cuțitul în prelungiri: Victoria Zăbrani – Crișul Chișineu Criș 1-2

0
296

draganVicecampioana județeană pornea mare favorită în „fieful” Zăbraniului, dar tânăra echipă a lui Leo Pința a oferit o replică foarte bună. A și deschis scorul și s-a lăsat răpusă de abia cu câteva secunde înainte de ultimul fluier.
După o primă repriză în care a fost vioara întâi, echipa gazdă a și punctat pe tabelă. A făcut-o prin Filip, în minutul 53, care a profitat de o nesincronizare în devensiva vizitatorilor. Crișul nu s-a decurajat și a egalat repede. În minutul 61, Ciornei a intrat în interior de pe stânga și a tras plasat de la 20 de metri: 1-1. Mai experimentată, formația de pe Crișul Alb a forțat victoria și avea s-o obțină în cel de-al doilea minut de prelungire în superioritate numerică (Botuși fusese eliminat pentru două galbene în minutul 83). Faur i-a oferit o pasă filtrantă lui Alin Drăgan, „Mielul” a scăpat singur și l-a executat pe Brutyo.
„Nu sunt deloc mulțumit de jocul echipei mele în prima repriză. Am și dat peste o echipă arțăgoasă, pe care o felicit pe această cale, dar mi-ar fi plăcut să intrăm mai bine în meci, nu să fim atât de timorați. La pauză, atât eu, cât și tatăl meu, i-am scuturat puțin pe jucători în vestiar, lucrurile s-au schimbat. Am și avut noroc că am egalat destul de repede, iar apoi am găsit și golul de trei puncte”, ne-a mărturisit an­trenorul-jucător al Crișului.
Formații:
Zăbrani: Brutyo – C. Filip, Rancov, Botuși, Topai – Țop, O. Filip, Nibu, Hojda Vasinc (Pătru), Rechițan (Achim). Antrenor: Leo Pința
Crișul: Pătroi (Mucha) – Pantea, Malancu, Toseschi, Ciornei – Deloreanu (Șulea), Iaroș (Lung), Turcuș, Covaci – A. Drăgan, Faur (Tulcan). Antrenor: Alin Drăgan
Arbitri: Cristian Burza – Andrei Pîslaru, Cristian Cășuț.Observatori AJF: Claudiu Tripa,  Daniel Scridon

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.