ineuChiar dacă nu s-a făcut de râs ca la Becicherecul Mic, Ineul a mai înre­gistrat un rezultat slab în deplasare. „Satelitul” Pandurilor a taxat toate erorile defensive ale zărăndanilor și și-au asigurat victoria încă de la pauză, în timp ce vizitatorii au rămas cu regretul ratărilor de la 0-0 și 2-0.
Băieții lui Sculici au început curajos și Kocsis a fost oprit în ultimul moment de Oiță în drumul spre gol. Apoi, Șulumberchean a reluat pe poartă centrarea lui Bilia, dar Oprița a respins. Ocaziile s-au răzbunat și, în minutul 17, s-a făcut 1-0. Bak și fundașii din față s-au poftit reciproc la un balon, pe care, însă, l-a preluat Mărgărit și l-a trimis în plasă. Ineuanii nu s-au dat bătuți, dar șiretul lui Șulumberchean a trecut de puțin pe lângă. Finalul de repriză a adus în prim-plan cuplul Predescu – Cocină, care au făcut șah-mat apărarea adversă. Mijlocașul de bandă a făcut ce a vrut pe partea stângă i-a pasat precis lui Cocină, care a marcat identic, cu șuturi de la semi-distanță, în minutele 40 și 44.
La 4-0, Sculici a făcut două înlocuiri la pauză. Boldizsar i-a pus ceva probleme lui Oprița cu un șut de la distanță, dar și Bak a avut treabă la execuțiile lui Predescu și Dodoi. Apoi, ultimul avea să scape singur spre poartă, însă nou intratul Gorun i-a refuzat bucuria golului cu o intervenție la sacrificiu. S-a încheiat 4-0 și Ineul nu are un moral prea bun îna­inte de vizita „verișorilor” din Sebiș.

Recomandările redacției