Miercuri reîncep întâlnirile teatrale virtuale

0
327

Teatrul Clasic ,,Ioan Slavici” Arad și Trupa Marionete au anunțat marți seara că reiau programul de difuzare a spectacolelor din repertoriu. Astfel, prima întâlnire virtuală cu publicul are loc miercuri, 9 decembrie, de la ora 19.00, pe pagina de facebook a TCISA. ,,Încercăm să rămânem vii în memoria spectatorilor noștri. Așa că, până la o revedere față în față, atunci când vremurile ne-o vor permite, dorim să îi bucurăm pe arădeni și nu numai, difuzând înregistrări ale unor spectacole îndrăgite din repertoriul nostru. Nu îi uităm nici pe cei mai mici iubitori de teatru. Aceștia vor putea urmări, pe pagina de facebook a Trupei Marionete, în fiecare duminică, de la ora 11.00, înregistrarea unui spectacol dedicat lor”, spune Bogdan Costea, manager al Teatrului Clasic

Miercuri, 9 decembrie, de la ora 19.00, pe pagina de facebook a Teatrului Clasic puteți vedea piesa „Ai mei erau super” , în regia lui Cristian Ban, cu un scenariu colectiv bazat pe întâmplări reale ale actorilor trupei.

Duminică, 13 decembrie, de la ora 11.00, pe pagina de facebook a Trupei Marionete, copiii de peste 6 ani vor putea viziona „Prostia omenească”, după Ion Creangă, în regie colectivă.

Tot duminică, 13 decembrie, de la ora 19.00, pe pagina de facebook a Teatrului Clasic se va putea urmări „Carmen Vlaga vorbește cu tine”, un spectacol bazat pe textul ,,Întoarcerea de acasă”  de Ștefan Caraman, în regia lui Ștefan Iordănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.