De doi ani de când a început pandemia, virusul ucigaș a luat foarte multe vieți, fără să facă diferența între bătrâni, tineri sau copii. Cu toate că la început ni s-a spus că în pericol sunt bunicii noștri, timpul ne-a arătat că nici cei tineri nu sunt feriți. Din păcate, acum a fost rândul unei persoane tinere să piardă această luptă. Vineri  26 noiembrie o altă tânără  fost răpusă de Covid. Mihaela avea 22 de ani, era soția preotului Dan Gaiță din Rădești.Tânăra  fusese intubată timp de aproape cinci săptămâni, în Ungaria, iar mai apoi în Spitalul din Oradea,  după ce se infectase cu virusul Sars Cov 2.

Mihaela Valentina Gaiță era o fire veselă, optimistă, cu inima deschisă tuturor și oricând, aplecată cu multă dragoste spre copiii din comunitatea din care făcea parte. Iubea portul popular și iubea culoarea albastru, spun apropiații.

S-a născut în Câmpulung Moldovenesc, în urmă cu 22 de ani, a absolvit Școala Generală din Tîrnova, după care a urmat cursurile Seminarului Teologic Ortodox „Sfânta Ecaterina”. De asemenea a absolvit și Școala Postliceală Sanitară ,,Vasile Goldiș” din Arad. S-a căsătorit, în urmă cu doar doi ani, mutându-se la Rădești împreună cu soțul ei care este preot în localitate.

Iubea foarte mult copii și ajuta mereu oamenii aflați în suferință.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

Recomandările redacției