Îndrăgitul cântăreț de muzică Mihai Constantinescu este în continuare în stare critică la spital, unde doctorii depun eforturi uriașe ca să-l mențină în viață. Soția sa, Simona Secrier este în permanență la spital pentru a fi aproape de Mihai.        

„Mihai este în continuare intubat, este în viaţă, este stabilizat, tensiunea şi pulsul lui sunt stabile acum, dar sunt zile în care el trebuie să se refacă. A stat destul de mult până a venit salvarea”, a susținut Simona Secrier.

Cântărețul a suferit, luni dimineață, un stop cardio-respirator. Soția sa a spus că l-a găsit în casă căzut pe jos în stare de inconștiență.

În cursul zilei de ieri, îndrăgitul interpret a suferit un al doilea stop cardio-respirator, apoi al treilea, conform realitatea.net

În vârstă de 73 de ani, Mihai Constantinescu are probleme grave de sănătate. Cântărețul suferă de mai mulți ani de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie şi insuficienţe respiratorii.

În 2017, Mihai Constantinescu a fost operat pe cord, iar în urmă cu 12 ani i-au fost montate valve biologice. Acestea s-au infectat, iar medicii au făcut tot posibilul să înlăture infecția, însă nu au reușit.

Potrivit unor surse, medicii i-ar fi transmis soţiei că Mihai Constantinescu nu mai are şanse de supravieţuire şi i-au propus să fie deconectat de la aparate. Soţia artistului refuză vehement.

Recomandările redacției