După ce zilele trecute s-a jucat alba-neagra cu moartea lui Mihai Constantinescu, veștile bune încep să apară. Revenind la ziua de joi, atunci s-a zvonit cum că Mihai Constantinescu a pierdut lupta cu viața. Ei bine, contrar tuturor celor speculate, se pare că artistul dă semne cum că își va reveni. Chiar dacă starea lui de sănătate este încă una precară, acesta a început să fie hrănit cu mâncare ușoară. Pe lângă acestea, se pare că el ar fi reușit să își miște membrele și chiar să se ridice.

Mihai Constantinescu se simte mai bine! Este adevărat, este foarte slăbit, dar există o evoluție vizibilă în cazul lui în ultima perioadă. Drept dovadă, doctorii care îl monitorizează permanent au decis să îi administreze mâncăruri ușoare, în special supe și legume pasate. Partea de hrană și irigare a organelor este făcută în continuare prin perfuzii, pentru a se evita complicațiile la rinichi. Mai mult, artistul a început să își miște membrele și, de câteva ori, în sfârșit, a reușit să se ridice, spre marea mulțumire a soției sale, Simona, care este nelipsitită de lângă el. Zilnic, vine și stă lângă Mihai”, au declarat apropiații cântărețului pentru știrilekanald.ro

Artistul are 73 de ani și se lupta de zece ani cu probleme la inimă. Cântărețul a suferit două intervenții chirurgicale la inimă în ultimii zece ani, diagnosticul său fiind de stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie și insuficiențe respiratorii. În 2017 artistul a suferit o intervenție pe cord, iar în 2007 i-au fost montate valve biologice.

Momentan este internat la Spitalul Floreasca, dar se speră la o revenire miraculoasă din partea lui în perioada care urmează.

Recomandările redacției