palat

Trofeul muzical „Stele de Mâine”, cucerit de Palatul Copiilor

Iarna aceasta a venit cu numeroase premii pentru Cercul de Canto de la Palatul Copiilor Arad care a participat la mai multe concursuri şi festivaluri naţionale.  Mihai Constantinescu şi Gabriel Cotabiţă se află printre artiştii care au remarcat şi apreciat vocile deosebite de la Palat. „Ca să ajungem pe podium a fost nevoie de  multe ore de repetiţie, de mult curaj şi răbdare. Maria Solomie, Patricia Rus, Flavia Chelariu şi Maria Sarbu au dovedit că pot să facă faţă unor competiţii importante şi să încânte publicul cu vocile lor”, a spus Laura Roşu, profesor coordonator al Cercului de Canto.

Stelele de mâine

Maria Anastasia Solomie  a adus la Arad Trofeul Festivalul Naţional de Creaţie-Interpretare „Stele de Mâine” ediţia a IX-a, desfăşurat recent la Timişoara.  Cercul de canto de la Palat a  mai obţinut  la acestă competiţie trei locuri I prin intermediul solistelor Patricia Rus, Flavia Chelariu şi Maria Sarbu.

„Festivalul de muzică,,Bran Winter Fest”  desfăşurat cu ceva timp în urmă la Braşov, a adus Palatului Copiilor Arad  alte două premii importante, preşedintele juriului find renumitul artist Gabriel Cotabiţă.  Maria Anastasia Solomie a obţinut  menţiune şi premiul  III la categoriile cântece pop şi ntece de iarnă, peste 70 de concurenţi fiind prezenţi pe scenă. Tot la Braşov, la  Festivalul Naţional de Interpretare muzicală ,,Fulg de nea” aceeaşi fetiţă de numai 8 ani,  Maria Anastasia Solomie, s-a remarcat din 80 de concurenţi şi a obţinut Premiul Special şi Premiul III.  Din juriu au făcut parte Mihai Constantinescu, compozitori, actori şi profesori de canto“, a declarat Manuela Codrean, purtătorul de cuvânt al Palatului Copiilor.

Recomandările redacției