Mihai Fifor: „Culmea ironiei, să vorbești despre un Master Plan pe Transporturi, cu patru luni înainte de încheierea mandatului“

0
243

Președintele Consiliului Național PSD și Lider al Grupului senatorial al social democraților, Mihai Fifor critică dezinteresul cu care Executivul Ciolos a tratat, până acum, problema infrastructurii din România.

Este inadmisibil ca acum, cu patru  luni înainte să plece acasă, Guvernul de tehnocrați să își amintească de vestitul Master Plan pentru Transporturi. Degeaba atrage atenția premierul Dacian Ciolos noului ministru al Transporturilor, Sorin Buse, să vină cât mai repede, în Guvern, cu Master Planul pentru Transporturi și cu variantele pentru reforma Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România. Întrebarea care se ridică acum ar fi una extrem de simplă. De ce, în atâtea luni, de la prezentarea priorităților de guvernare și până acum, nu s-a făcut nimic în acest domeniu vital pentru România?”, precizează Mihai Fifor.

Social democratul atrage atenția că: „vestita critică, prin care, vinovat pentru toate era Guvernul condus de Victor Ponta, nu mai stă în picioare. Premierul Dacian Ciolos l-a schimbat deja, de la Transporturi pe Dan Costescu, înlocuindu-l cu Sorin Buse, dar acest lucru nu a garantat și că infrastructura românească va fi imbunătăţită”, mai adaugă președintele Consiliului Național PSD.  Mihai Fifor mai spune că: „luni la rând, oficialii de la Transporturi au adus garanții că vor începe să pună în aplicare strategia, în domeniu, asumată de PSD. Totul pentru ca Master Planul să ajungă, mai apoi, și pe masa Parlamentului, pentru adoptare… dar până acum, nimeni nu a făcut nimic. Nici faptul că reprezentanții de la Ministerul Transporturilor au fost convocați la comisiile de specialitate din Senat și Camera Deputaților nu a avut șansa, să-i convingă pe aceștia să pună lucrurile în miscare”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.