Promotorul Arad Rally KIA 2018 (25-26 mai), Mihai Leu, a făcut ieri, o vizită la Liceul Tehnologic de Transporturi Auto „Henri Coandă” din Arad. Acțiunea a fost un cadou în avans de Ziua Copilului oferit de către Mihai Leu tuturor elevilor liceului aminintit mai sus.
Timp de aproape de oră, Mihai Leu s-a întâlnit cu peste o sută de elevi de la Liceul Tehnologic de Transporturi Auto „Henri Coan­dă”, le-a povestit o parte din experiența sa de pilot și de fost mare pugilist, le-a acordat autografe și a făcut fotografii. Înainte de a pleca, Mihai a acceptat invita- ția elevilor și profesorilor Li­ceului Tehnologic de Transporturi Auto „Henri Coandă” din Arad și a vizi­tat atelierul auto, locul în care se pre­gă­tesc viitorii mecanici auto.
„Am rămas plăcut sur­prins de entuziasmul elevilor de la acest liceu. Sper că le-am făcut o surpriză plăcută și îi aștept pe toți la Raliul Aradului KIA de vineri și sâmbătă”, a spus Mihai Leu, care a rememorat una dintre cele mai plăcute amintiri de când era elev la liceu: „Îmi aduc aminte că în clasa a XII-a aveam un Oltcit și am concurat la un raliu. Am terminat pe locul 4 și am fost foarte fericit!”.
(I.P.)

Recomandările redacției