Mihai Nistor a câștigat prin KO și cel de-al treilea meci la profesioniști

0
935

Mihai Nistor a câștigat cel de-al treilea meci de box profesionist prin KO. Boxerul în vârstă de 30 de ani a boxat vineri 9 iulie, în Statele Unite, cu americanul Colby Madison, în Los Angeles, pe Banc of California Stadium. Românul care a anunțat recent colaborarea cu arădeanul Ruben Stoia și clubul acestuia a încheiat partida în runda a doua în minutul 2:16.

Drumul spre succes nu e ușor, cu atât mai puțin în sport. Dacă vrei să reușești, fii dispus să petreci majoritatea timpului antrenându-te. Respiră, mănâncă, visează doar ore întregi de antrenament. Este singura metodă prin care poți ajunge pe primul loc. Respectul și admirația se câștigă greu, uneori și cu sânge, în ring. Cine nu e dispus să dea tot timpul 120% din tot ce poate, se va amăgi doar cu visurile.

Eu sunt mândru pentru fiecare picătură de sânge vărsată în meciul de ieri pentru că nu a făcut decât să mă ambiționeze și mai tare să dovedesc ce gândesc în fiecare minut: YOU CAN’T STOP ME!”, au fost cuvintele lui Nistor, după cel de-al treilea meci câștigat la profesioniști câștigat prin KO.

 

foto: gettyimages

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.