Mihai Petcuț, înainte de derby-ul campionatului: „Suntem cei mai buni, vrem primul loc!”

0
208

petcutCrișul Alb e puternic învolburat: după-amiază, în fieful lui Gheorghe Feieș sosește liderul din C5, pe care sebișenii au singurul gând să-l detroneze și să-și recupereze poziția.
E inutil de insistat asupra genului de sentimente ce înconjoară trupa Naționalului înaintea acestui meci, iar antrenorul Mihai Petcuț a fost tran­șant: „Joacă primele două locuri și eu zic că suntem cei mai buni! Obiectivul nostru e clar, locul 1. Vrem să-l luăm și să rămânem acolo. Așa am început pe 7 iulie 2013, iar în 7 iunie 2014 trebuie să fim tot acolo. Sper că am reușit să-i fac pe jucători să înțeleagă acest lucru și să înțeleagă ce înseamnă o promovare în liga a doua pentru Sebiș”.
Speriați de Ionuț Popa!
Oficialii Metalurgistului s-au arătat contrariați de afirmațiile lui Ionuț Popa, care a susținut, recent, că dacă s-ar întâmpla să promoveze Cugirul după o luptă cu trei echipe arădene, acestea din urmă ar merita din plin titulatura de „fraiere”. „Nu știu ce să spun când un conducător cu numele lui Ionuț Popa vine și zice în ziar să se întâlnească toate echipele, să-și facă calcule să vadă cum e mai bine ca să nu iasă Cugirul pe locul 1. Înseamnă că poate domnul Popa asta a învățat în acei ani pe care i-a petrecut în fotbal. Dar este urât, fotbalul se joacă pe teren, am arătat-o și noi. Mergem la Sebiș să jucăm fotbal, să câștigăm, ca la orice meci. Să venim victorioși și mergem mai departe, cu toate coalițiile”, a replicat Bogdan Petric, director sportiv la Cugir, citat de cotidianul Unirea.
Echipe probabile:
Național: Soltesz – Jude, Albert, Morariu, Neacșu – Bozian, Chindriș, Coțan, Dobricean – Blănaru, Mîndrușcă.
Metalurgistul: Tiut –Cristea, Schuller, Potopea, Trăşcan –Oara, Neagu, Negură, Şuteu – Itu, Radu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.